Workshops & Events

blijf op de hoogte

We organiseren regelmatig workshops en speciale evenementen over verschillende onderwerpen. Yourvibe gebruikt de software Momoyoga om boekingen en betalingen te beheren. Je kunt het gebruiken vanaf je desktop en mobiele browser, iOS en Android app. Voor sommige functies word je doorgestuurd naar de Momoyoga website/app. Bekijk ons lesrooster om je les te boeken en betaal met Bancontact, creditcard of PayPal.

Vrouwencirkels

Onze vrouwencirkel biedt een veilige ruimte voor gezamenlijke heling, waar elke vrouw haar eigen kracht, wijsheid en passie kan delen in een sfeer van openheid en eerlijkheid. Het is een plek waar vrouwen zich krachtig en gehoord voelen, en waar we elkaar wederzijdse steun omarmen!

Contact improvisatie

Contact improvisatie is een dansvorm gebaseerd op spontane beweging en fysiek contact tussen partners, die reageren op elkaars gewicht en bewegingen. Het draait om vertrouwen en afstemming, zonder vaste stappen, waardoor bewustzijn, creativiteit, en non-verbale communicatie worden gestimuleerd.

Cacao ceremonie

Een cacao ceremonie is een bijeenkomst waarbij ceremoniële cacao wordt gedronken om het hart te openen en verbinding te verdiepen.

Dit ritueel, dat oude tradities volgt, stimuleert een gevoel van liefde en eenheid, en nodigt uit tot zelfreflectie en het stellen van intenties. Het bevordert een diepere verbinding met zowel jezelf als anderen.

Alpaca Yoga & Mindful Art

Ervaar de kalmerende aanwezigheid van onze alpaca’s terwijl je jezelf onderdompelt in mindfulness en creativiteit. Combineer alpaca yoga 🧘‍♀️ met mindful art 🎨 voor een unieke ervaring. Laat je inspireren door de rustige energie van deze charmante dieren terwijl je intuïtief schildert. Ontspan, verbind en creëer!

Timetable:
– 11:00 – 12:30: Alpaca Yoga Session 🧘‍♀️
Verbind met de rustgevende energie van de alpaca’s tijdens een ontspannende yoga-sessie.

– 12:30 – 14:00: Lunch 🥗
Geniet van een gezonde en vegetarische lunch om jezelf te voeden en op te laden voor de volgende activiteit.

– 14:00 – 16:00: Creatieve Mindful Art Session 🎨
Laat je creativiteit stromen tijdens een intuïtieve schilderworkshop onder begeleiding van Artsy

Datums:
– 14/07
– 11/08
– 8/09

Herbal Kakaw Blizz Ceremonie 🦋: Een Diepe Reis naar Innerlijke Heling

Herbal Kakaw Blizz 🦋 is een krachtig en prachtig middel dat je helpt opnieuw contact te maken met jezelf, biedt inzichten en dient om oude pijn te helen. Tijdens onze ceremonie maak je een diepe innerlijke reis die je leven kan transformeren, je helpt ontwaken en pijn in het heden verzacht, terwijl je dieper doordringt in je onderbewustzijn en verborgen lagen van jezelf verkent.

Op deze dag is het essentieel dat wij connectie hebben en dat deze therapie jou dient. Daarom plannen wij graag een one-to-one gesprek om elkaar beter te leren kennen en te kijken of deze therapie geschikt voor jou is.

Locatie: Heusden
Duur: 7h
Max aantal deelnemers 8pp
Wanneer: elke maand

Na een storting van 60€ is de deelname definitief. Gelieve het rest bedrag ter plaatsen cash te betalen! Als je wegens omstandigheden niet kan komen, kan je deelnemen aan de volgende sessie!

Contra-indicaties:
– Gebruik verdovende middelen (Alcohol/Drugs)
– Hart problemen
– Medicatie met Mao
– Remmers: slaapmedicatie, anti depressiva, SSR’S
– zwangerschap
– psychotisch aandoeningen
– fastfood levensstijl

Bij deelname vragen we om open te staan zonder al te veel verwachtingen. Iedereen heeft een uniek lichaam en reageert op zijn eigen manier op onze Kakaw Bliss. De therapie brengt altijd wat jij op dat moment nodig hebt. Dit is jouw transformatie! 🦋
Voorafgaand aan deelname vragen we om een verklaring te ondertekenen met betrekking tot contra-indicaties. Het is belangrijk om te weten dat elke ervaring uniek is en kan veranderen naarmate je dieper jezelf ontdekt! 💓

We kijken ernaar uit om deze bijzondere reis samen te maken.

Met veel liefde Miep & Niels 🦋

Voor meer informatie of het plannen van een one-to-one gesprek, vul het contactformulier in op onze website!

Boek Workshops En Yogalessen