Workshops & Events

blijf op de hoogte

We organiseren regelmatig workshops en speciale evenementen over verschillende onderwerpen. Yourvibe gebruikt de software Momoyoga om boekingen en betalingen te beheren. Je kunt het gebruiken vanaf je desktop en mobiele browser, iOS en Android app. Voor sommige functies word je doorgestuurd naar de Momoyoga website/app. Bekijk ons lesrooster om je les te boeken en betaal met Bancontact, creditcard of PayPal.

Vrouwencirkels

Onze vrouwencirkel biedt een veilige ruimte voor gezamenlijke heling, waar elke vrouw haar eigen kracht, wijsheid en passie kan delen in een sfeer van openheid en eerlijkheid. Het is een plek waar vrouwen zich krachtig en gehoord voelen, en waar we elkaar wederzijdse steun omarmen!

Contact improvisatie

Contact improvisatie is een dansvorm gebaseerd op spontane beweging en fysiek contact tussen partners, die reageren op elkaars gewicht en bewegingen. Het draait om vertrouwen en afstemming, zonder vaste stappen, waardoor bewustzijn, creativiteit, en non-verbale communicatie worden gestimuleerd.

Cacao ceremonie

Een cacao ceremonie is een bijeenkomst waarbij ceremoniële cacao wordt gedronken om het hart te openen en verbinding te verdiepen.

Dit ritueel, dat oude tradities volgt, stimuleert een gevoel van liefde en eenheid, en nodigt uit tot zelfreflectie en het stellen van intenties. Het bevordert een diepere verbinding met zowel jezelf als anderen.

Boek Workshops En Yogalessen