Yoga Stijlen

Yin Yang Yoga

We gaan krachtige oefeningen combineren met yin oefeningen zodat we de juiste balans creëren. We focussen ons op het volledige lichaam! Yin en Yang ondersteunen elkaar hierin. Maak je klaar om te plooien, ademen, zweten en kracht op te bouwen.

Yogalates

Een combinatie van yoga en pilates waarbij we flexibiliteit en kracht gaan uitoefenen. Een full body workout! Alle spieren komen aan bod, samen gaan we het lichaam versterken.

Yin Yoga (herstellende yoga)

We gaan op zoek naar wat je lichaam nodig heeft. Spanningen en stress gaan we loslaten door ruimte te creëren in het lichaam. Je wordt terug soepeler, de energie gaat stromen en je voelt je terug lekker los!

Restorative yoga

Brengt rust en kalmte naar lichaam en geest. We gaan samen relaxen, terug wat meer tot jezelf komen en afstand nemen van die ‘Monkey Mind’!

De beste yoga vorm voor genezing en herstelling.

Ashtanga Yoga

Een opeenvolgende reeks van oefeningen, het einde van elke oefening is het begin van de volgende.🌸 We gaan constant in beweging blijven, ons lichaam blijft warm, zo kunnen we langer in een houding blijven en creëren we meer kracht, flexibiliteit en balans.

Meditatie

Meditatie is het proces van het trainen van je geest om je gedachten te focussen en om te buigen.

Je kunt het gebruiken om het bewustzijn van jezelf en je omgeving te vergroten. Veel mensen zien het als een manier om stress te verminderen en concentratie te ontwikkelen.

Klaar om aan je yoga avontuur te beginnen?

Dompel jezelf onder. Laat mij je begeleiden, ontroeren en ondersteunen.