Yoga Stijlen

yogastijlen

Ontdek hieronder welk yogastijl bij jouw past! Onze flexibele betaal opties: €15 per les of €120 voor 10-beurtenkaart! Inschrijven en betalen kan direct ter plaatse of online na boeking. In onze studio vind je ook al nodige yogamaterialen!

Yin Yang Gentle Yoga

zondag

Yin-Yang Gentle Yoga combineert de principes van Yin en Yang met zachtere, rustigere yogahoudingen en beweging. In deze stijl van yoga worden zowel dynamische houdingen (Yang) als langere, rustgevende houdingen (Yin) beoefend, waardoor een evenwicht wordt gecreëerd tussen kracht en flexibiliteit, inspanning en ontspanning. Dit is een uitstekende keuze voor beginners!

Yogalates

zaterdagochtend (mei/juni)

Een combinatie van yoga en pilates waarbij we flexibiliteit en kracht gaan uitoefenen. Een full body workout! Alle spieren komen aan bod, samen gaan we het lichaam versterken.

Yin To Vin

Yin-to-Vin yoga combineert twee stijlen: Yin yoga, waarbij je houdingen voor langere tijd vasthoudt om het bindweefsel te rekken en te ontspannen, en Vinyasa yoga, een dynamischer vorm die beweging en ademhaling synchroniseert. De les begint vaak met de rustige, meditatieve Yin, waardoor het lichaam ontspant en opent, gevolgd door de energiekere flow, die kracht en flexibiliteit opbouwt.

Chill Yoga flow

maandag en woensdagavond

Dit is yogaflow waarbij we bewegen in een ritme dat rust en kalmte in zowel lichaam als geest brengt. Je komt dichter bij jezelf en neemt afstand van de ‘monkey mind’. We richten ons op het creëren van meer Ruimte in je lichaam. Terwijl we op een zachte wijze energie (Prana) laten stromen. Voel meer balans in je lichaam en de serene rust in je Mind.

Ashtanga Yoga

Een opeenvolgende reeks van oefeningen, het einde van elke oefening is het begin van de volgende.🌸 We gaan constant in beweging blijven, ons lichaam blijft warm, zo kunnen we langer in een houding blijven en creëren we meer kracht, flexibiliteit en balans.

Meditatie

Meditatie is het proces van het trainen van je geest om je gedachten te focussen en om te buigen.

Je kunt het gebruiken om het bewustzijn van jezelf en je omgeving te vergroten. Veel mensen zien het als een manier om stress te verminderen en concentratie te ontwikkelen.

Klaar om aan je yoga avontuur te beginnen?

Dompel jezelf onder. Laat mij je begeleiden, ontroeren en ondersteunen.