Over ons

Wie zijn we

Wij zijn een team van yoga- en wellnessfanaten die gepassioneerd zijn over wat we doen. Met een flinke dosis ervaring en een stevige portie training, zijn we er klaar voor om je een persoonlijke benadering te bieden die jou echt vooruit helpt.

Stel je voor dat je helemaal ondergedompeld wordt in de wereld van yoga, en dat je je volledige potentieel ontgrendelt. Dat is precies waar we naartoe willen! We willen je helpen op een reis van mindfulness, gezondheid en innerlijke balans. Klinkt dat niet fantastisch?

Miep Jennes

  • Yoga
  • Trauma Transformational Release

Hoi, ik ben Miep Jennes en ik stuur je graag mijn vibes. De laatste jaren ben ik intensief bezig geweest met yoga, mindfulness en meditatie. Ik voel dat dit mijn passie is in het leven. Mijn lessen zijn net iets anders. Niet zweverig, maar met veel energie en passie om te bewegen. Ik heb mijn yogaflows op punt gezet en breng dit graag met liefde naar jou over. Samen gaan we op zoek naar je fysieke en innerlijke balans.

Ik ben getraind in diverse yogastijlen, van Yin tot Ashtanga , Yogalates, en heb een passie voor beweging die zich niet tot één stijl beperkt. Mijn lessen zijn ontworpen om bemoedigend, inclusief en aardend te zijn, wat zowel je geest kalmeert als je lichaam uitdaagt. Daarnaast heb ik me verder gespecialiseerd als trauma- en ademhalingscoach, met als doel dieper inzicht te geven in je authentieke zelf. Dit helpt je om innerlijke kracht te vinden en te groeien naar de mooiste versie van jezelf.

Niels Pauwels

  • ACT coach
  • Plantmedicijnen
  • Ademwerk

Ontmoet Niels Pauwels, een ervaren coach gespecialiseerd in Acceptance and Commitment Therapy (ACT), met een specifieke focus op het begeleiden van mensen die worstelen met verslavingen, depressie en andere mentale uitdagingen. Met zijn persoonlijke achtergrond in herstel biedt Niels compassievolle begeleiding en een veilige ruimte voor anderen om hun innerlijke kracht te ontdekken en te herstellen vanuit authenticiteit.

Daarnaast is Niels ook bedreven in plantmedicijnbegeleiding en ademwerkfacilitering, waarbij hij deze modaliteiten integreert om een holistische benadering van herstel te bieden. Hij streeft ernaar om anderen te helpen vervulling en veerkracht te vinden op mentaal, emotioneel en spiritueel niveau, en doet dit met een warme, empathische aanpak die groei en transformatie mogelijk maakt.

Dus, als je klaar bent om dieper in de kunst van yoga te duiken

en een leven vol mogelijkheden te omarmen

dan zijn wij er om je te begeleiden. Laat ons samen op pad gaan naar een meer gebalanceerde en gezonde versie van jou!

Ontdek Meer

Geliefd door mijn yogi’s