Over Mij

Wie ben ik en waar sta ik voor

Hoi, ik ben Miep Jennes en ik stuur je graag mijn vibes. De laatste jaren ben ik intensief bezig geweest met yoga, mindfulness en meditatie. Ik voel dat dit mijn passie is in het leven. Mijn lessen zijn net iets anders. Niet zweverig, maar met veel energie en passie om te bewegen. Ik heb mijn yogaflows op punt gezet en breng dit graag met liefde naar jou over. Samen gaan we op zoek naar je fysieke en innerlijke balans.

Mijn verhaal

Gecertificeerd in meerdere yoga stijlen

Na een flink aantal jaren in de grafische sector te hebben gewerkt, realiseerde ik me dat het alledaagse bedrijfsleven niets voor mij is en dat yoga mijn roeping is. 

Ik besloot me in 2018 in te schrijven voor de Yoga Teacher Training om mijn praktijk te verdiepen en ik werd een gecertificeerde yogaleraar. Kort daarna begon ik een keer per week les te geven in een sportschool en werd ik verliefd op lesgeven! De rest is geschiedenis.

Yoga vulde die leegte in mijn leven waarvan ik zelf niet eens wist dat ze bestond. Mijn doel is nu om mijn studenten in staat te stellen hun innerlijke gids te ontketenen door bewuste verkenning van lichaam, adem en geest.

Ik ben getraind in meerdere yogastijlen en ben gepassioneerd door beweging en een gezonde levensstijl. Ik geef les in Yin, Yin-Yang, Ashtanga -en restorative yoga en yogalates. Ik hou ervan om lessen te creëren die bemoedigend, inclusief en aardend zijn. Bereid je voor om je geest te kalmeren, je lichaam uit te dagen en bewustzijn op te bouwen. Ik wil je helpen om de beste versie van jezelf te worden!

Geliefd door mijn yogi’s